На Прикарпатті в ДТП загинула пасажирка, водійка в лікарні

На Прикарпатті в ДТП загинула пасажирка, водійка в лікарні

Аварія сталася між населеними пунктами Калуш та Добровляни.

За попередньою інформацією, 56-річна водійка автомобіля «Renault Espace», мешканка Калуського району, здійснюючи маневр обгону, не вибрала безпечного інтервалу та допустила зіткнення із легковиком «Audi 80», який рухався у напрямку села Добровляни. Опісля, водійка «Renault Espace» з’їхала з проїжджої частини в кювет, повідомляють у поліції Івано-Франківської області.

Внаслідок ДТП пасажирка «Renault Espace», 1937 року народження, мешканка Калуського району від отриманих травм загинула на місці. Водійку цього ж транспортного засобу доставлено до лікарні.

Наразі призначили відповідні експертизи, у ході яких правоохоронці з’ясують усі обставини даної автопригоди.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

«Будьте уважні під час їзди, дотримуйтеся безпечної швидкості та Правил дорожнього руху. Неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть і переходів, керування у стані алкогольного сп’яніння нерідко призводять до дорожньо-транспортних пригод», — застерігають у поліції.

вгору