На Прикарпатті пасажири пограбували та побили таксиста

На Прикарпатті пасажири пограбували та побили таксиста

Причетні до вчинення злочину мешканці Надвірнянського району, затримані. За скоєне фігурантам загрожує максимальне покарання – до десяти років ув’язнення.

 
У вихідні до надвірнянських поліцейських звернувся водій таксі. 73-річний мешканець Прикарпаття повідомив, що його побили двоє пасажирів, яких він підвозив, також злочинці заволоділи мобільним телефоном та грошима у сумі 1 тисяча гривень. Після скоєного зловмисники втекли, повідомляють у поліції.
 
При спілкуванні з оперативниками потерпілий описав нападників, що дало змогу їх розшукати. За лічені години співробітники поліції затримали зловмисників. Це 21-річні мешканці села Пнів, що на Надвірнянщині. Затримані раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів.
 
Під час обшуку у помешканнях правопорушників поліцейські вилучили ряд речових доказів, серед яких, частина викраденого майна потерпілого.
 
Слідчі затримали фігурантів у процесуальному порядку. Їхні дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікам про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
вгору